Vi brinner för digital kommunikation som har effekt

”Yellington grundades 2015 och hjälper företag med effektiv digital kommunikation. Vi har djupt tekniskt kunnande inom produktutveckling och lång erfarenhet av kommunikation riktad till både konsument och företag. Yellingtons mål är att vara lite vassare än alla andra och att få maximal utväxling för varje krona ni investerar i kommunikation. Detta gäller oavsett om ni vill förstärka ert varumärke genom digital kommunikation, få hjälp med digital marknadsföring eller skapa ett snyggt webbgränssnitt för era uppkopplade produkter.”

Daniel Sandblom – VD med stor passion för kommunikation

Vad erbjuder Yellington:

 • Vi programmerar webbsidor
  Vi gillar att utveckla snygga lösningar på webbsidor, både frontend och backend. Webbsidorna kan vara anpassade för vanlig webb-information eller utvecklade för att styra uppkopplade produkter. Vi kan även sätta upp en WordPress-installation (innehållshanteringssystem) för er webbsida så att ni enkelt kan uppdatera med egna artiklar, nyheter och sidor.
 • Vi skapar intressant innehåll
  All effektiv kommunikation grundar sig på intressant innehåll. Vi skapar relevant och attraktiv text och visuellt material för att uppnå den strategiska effekten med kommunikationen. Detta kan till exempel vara att stärka ett varumärke eller marknadsföra produkter.
 • Vi driver digital trafik
  Yellington sökordsoptimerar era webbsidor (SEO) och ser till att ni har tydlig närvaro i social media så som Facebook, Instagram och Twitter. Vi ser till att all kommunikation analyseras genom Google Analytics och förbättras löpande.
 • Vi maximerar er digitala marknadsföring
  Vi ser till att varje krona ni investerar i t ex Google Adwords och Facebook-ads får bästa möjliga effekt.

Välkomna att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med effektiv digital kommunikation!
Kontakta oss här!